Quim Marqués

El blog del Suquet de l'Almirall

Blog del reconegut restaurant de la Barceloneta

gen
13

Estimat amic

Carta a Manel Marqués · 13 de gener de 2018

Estimat amic,

Ja fa un any que no estàs entre nosaltres. Any trist aquest, et trobem molt a faltar. Han sigut moltes hores comentant la jugada, cuinant, comprant, visitant mercat a mercat, remenant cassola a cassola… Enyoro tant el teu suport, el teu ajut, les teves idees, la teva visió per tancar projectes… Em passa el mateix en l’ambit personal, m’és difícil avançar, camino lent sense la teva aportació.

El teu estimat Suquet va bé. Tenim un equip sòlid  i motivat, seguim sent una família que empenyem tots a una, i aquesta sensació és agradable.

Malgrat tot, et trobem a faltar. Aquest Nadal hem dinat plegats, com sempre, però se’ns han remogut els sentiments. Sempre estaràs amb nosaltres, Manel.

Per aquí, què dir-te… La política és un fàstic. Estic amb el teu pensament. Hem de viure d´una altra manera, amb una altra filosofia, sense gobernants capritxosos, mirant al sol, respirant aire pur sense que ningú ens manipuli.

Sobre el futbol, la cara i la creu. El Barça va ‘a tope’, tenim un gran equip i millor que el tindrem malgrat la pèrdua del Neymar. L´Espanyol no aixeca cap. I això que el seu entrenador ens agrada molt. A poc a poc.

En quan als restaurants de Barcelona, poca cosa. Molta novetat, poc cor i poca cuina. Dels estrellats, res que no intuíssis.

I ja ha sortit el llibre dels arrossos, funciona molt bé, estaries molt content.

Em repeteixo, ho sé, però ens fas tanta falta… especialment a mi. Sempre has sigut aquell germà que no he tingut i em costa molt viure sense tu al costat. Ho seguirem intentant.

Quim Marqués

0204