Quim Marqués

El blog del Suquet de l'Almirall

Blog del reconegut restaurant de la Barceloneta

Enguany la Ruta del Bacallà, organitzada pel Gremi de Bacallaners de Catalunya, amb la col·laboració de la cervesa Inèdit de Damm i de Bacalao de Islandia, arriba a la seva cinquena edició. La proposta és convertir el bacallà en l’eix gastronòmic central de la ciutat entre el 9 i el 26 de març. Hi participen una trentena de restaurants que proposen diversos menús i tapes, així com una desena de bacallaneries amb la intenció de demostrar que el bacallà és tan versàtil que es pot menjar durant tot l’any i que pot satisfer tots els paladars.

El Suquet de l’Almirall proposa enguany un Bacallà amb crema de payoyo, olivada i tomàquet escalivat maridat, com no podia ser d’una altra manera, amb una cervesa Damm Inèdit. El preu del platillo és de 6 euros.

Suquet-7103

El passat dilluns, 6 de març, l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm va acollir la presentació d’aquesta ruta, on el periodista Albert Om va ser coronat com a Bacallaner Novell de l’any, agafant el relleu de l’actor Bruno Oro.

Us apunteu a la Ruta? Us hi esperem!