Quim Marqués

El blog del Suquet de l'Almirall

Blog del reconegut restaurant de la Barceloneta

També estrena menú de migdia a un preu de 18 euros, amb diversos plats a triar, tots ells amb la qualitat habitual del restaurant mariner.

El restaurant mariner Suquet de l’Almirall ha posat en marxa la nova carta de temporada de tardor-hivern 2016, amb la incorporació de nous plats, alguns d’ells clàssics de la cuina catalana. Entre ells destaquem el Bacallà amb samfaina, els Calamars farcits i la seva tinta o el Suquet de peix i marisc.

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Calamars farcits i la seva tinta

Calamars farcits i la seva tinta

D’altres novetats també són el Tàrtar de salmó marinat amb salsiki, els ‘Judiones de la Granja’ amb cloïsses o els Escamarlans al forn amb panxeta i suc de rostit. Tots ells elaborats, com sempre, amb ingredients adquirits diàriament a la llotja de Barcelona, a 100 metres del restaurant. Procurem també que les verdures i hortalisses, els lactis, els ous i altres queviures siguin de producció ecològica.

Tartar de salmó marinat amb salsiki

Tartar de salmó marinat amb salsiki

Judiones de la granja amb cloïsses

‘Judiones de la Granja’ amb cloïsses

Escamarlans amb panxeta i suc de rostit

Escamarlans amb panxeta i suc de rostit

Menú de migdia i menús de grup
D’altra banda des del passat 10 d’octubre el Suquet de l’Almirall incorpora una fòrmula de migdia, disponible de dimarts a divendres de 13 a 16 h, que dona a triar entre 4 primers, 4 segons, postre i beguda per un preu de 18 euros. Podeu consultar el menú del dia de cada setmana a la web del restaurant.
L’establiment també ofereix menús per a grups amb una sala privada disponible que pot acollir fins a una seixantena de persones.

L’equip del Suquet de l’Almirall ja treballa en els menús de Nadal per a particulars i empreses i que aviat us farem arribar.