Quim Marqués

El blog del Suquet de l'Almirall

Blog del reconegut restaurant de la Barceloneta

logo dinners that matter

El restaurant s’adhereix un cop més a la iniciativa Dinners that Matter, donant el 25% de la recaptació dels sopars del proper dijous 6 d’octubre a la Fundació Small.

Què és Dinners That Matter? 

DinnersThatMatter.org (Sopars que Importen) és una associació sense ànim de lucre que coopera amb diverses fundacions per donar suport a projectes socials a Barcelona.

Com ho fem?
L’operativa és molt senzilla. DinnersThatMatter.org convoca un sopar cada trimestre que es dedica a una causa social particular. Els restaurants que participen,  el Suquet de l’Almirall entre d’altres, fan una donació del 25% de la facturació de la nit íntegrament a la fundació local que treballa en aquesta causa.

La propera convocatòria serà dijous 6 d’octubre de 2016 i donarem suport a la Fundació Small que es dedica a millorar el tractament mèdic del càncer infantil.
L’objectiu principal és ajudar aquests infants a rebre el millor servei d’oncologia infantil possible i convertir l’entorn hospitalari en un lloc més humà i familiar.
Recentment han acabat el seu projecte de més envergadura: el nou Hospital de dia per al servei d’oncologia infantil de l’Hospital Vall d’Hebron. Un nou espai, més amable i divertit, de 500 m2, que ajudarà a fer més curta l’estada dels nens durant el tractament ambulatori.

Si vols participar en aquesta iniciativa només has de reservar per venir a sopar amb nosaltres el proper 6 d’octubre, tal i com ho faries qualsevol altre nit.

Suquet de l’Almirall. Tel. 93 221 62 33. Passeig Joan de Borbó, 65. (Barceloneta)

El teu sopar serà important per a moltes persones. T’hi esperem!

Moltes gràcies!