Quim Marqués

El blog del Suquet de l'Almirall

Blog del reconegut restaurant de la Barceloneta

logorutadelbacalla
Del 12 de febrer i fins el 8 de març ens apuntem a la 3a Ruta del Bacallà de Barcelona, un esdeveniment culinari i gastronòmic que proposa un recorregut per 40 restaurants i una dotzena de bacallaneries de la nostra ciutat. Els primers proposarem menús gastronòmics on l’autèntic bacallà curat i remullat a l’estil tradicional serà protagonista mentre que les segones posaran en valor l’ofici de bacallaner oferint tastets i tallers de cuina per aprendre a treure tot el profit d’aquest producte tan nostre. Entre les novetats de l’edició d’enguany de la ruta destaca la Tapa XL, que oferiran 15 dels establiments participants amb la intenció d’arribar a nous públics i a noves maneres de consum, així com el nou format de cervesa Inedit DAMM de 33 cl que acompanyarà aquests platillos. La iniciativa està organitzada com sempre pel Gremi de Bacallaners de Catalunya i Inedit Damm. I el nostre menú d’enguany té el bacallà a la nyoca amb codonyat com a plat protagonista. Esperem que us agradi!

SuquetdelAlmirall-IMG_5690