Quim Marqués

El blog del Suquet de l'Almirall

Blog del reconegut restaurant de la Barceloneta

Tercera Festa de la Paella DO Barceloneta (20/04/2012)

L’èxit de les passades edicions va fer que, enguany, es busqués un escenari més gran per celebrar la 3a Festa de La Paella DO Barceloneta. Un espai que permetés ampliar el nombre de convidats sense perdre l’esperit de la festa. El lloc triat va ser el Museu Marítim de Barcelona, un dels espais amb més història de la capital catalana. D’aquesta manera, el Suquet de l’Almirall s’unia indirectament a la commemoració del Centenari de l’Enfonsament del Titanic que està duent a terme l’equipament cultural. Com en anteriors ocasions, la festa va comptar amb un padrí de luxe: el periodista Toni Clapés, director del programa VersióRAC1, a qui se li va reconèixer la tasca de divulgació de la cuina de proximitat des de les ones radiofòniques.

No es poden fer comentaris.